Modern machinepark

Metaalbewerking Venlo

Metaalbewerking Venlo

Hebt u een bedrijf in Venlo of omgeving, dan heeft u wellicht al eens gehoord van EPM Metaaltechniek. Het was namelijk op een steenworp afstand, in het Limburgse Beringe, waar het voor ons metaalbewerkingsbedrijf Venlo allemaal begon.
De metaalbewerking heeft in de loop der jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt en is nu meer dan ooit een sector waarbij techniek het ambacht overstijgt. Bij EPM Metaaltechniek begrijpen we dit, we investeren in de nieuwste technologie zodat u gegarandeerd bent van het best mogelijke resultaat. Uw metaalbewerkingsklus is bij ons in vertrouwde handen.

Waarom kiezen voor EPM Metaaltechniek?

Wij hebben een jarenlange en brede ervaring in de metaalbewerking. Al ruim twee decennia maken we producten uit aluminium, RVS en staal. We frezen/verspanen, lasersnijden, kanten, zagen en lassen. Dat doen we voor bijvoorbeeld trailerbouwers, constructiebedrijven en machinefabrikanten. Hoogstaande techniek en een persoonlijke benadering gaan gaan bij ons hand in hand. Wij denken in oplossingen op maat en zetten graag een stapje meer.

Groot(s) freeswerk

Toen de beschikbare ruimte in Beringe kleiner bleek te zijn dan onze ambitie, zijn we de provinciegrens overgestoken. In een bedrijfshal in het Noord Brabantse Deurne vonden wij plek voor twee hypermoderne vijf-assige Satellite XT machines van Emmegi. Deze titanen zijn gemaakt voor groot(s) freeswerk. Profielen tot vijftien meter kunnen in één handeling en met grote precisie worden gefreesd, geboord, gezaagd, getapt en verzonken. Het proces wordt softwarematig geprogrammeerd, daardoor kan het apparaat alle bewerkingen nauwkeurig uitvoeren in één run.

Uitgebreid machinepark

We zijn bijzonder trots op onze vijftien-meterfrezen, maar hebben bij EPM Metaaltechniek nog meer te bieden. Ook voor het kleinere freeswerk bent u bij ons aan het juiste adres.
Naast de verspaanafdeling beschikken we over drie lasersnijmachines met volledig geautomatiseerd platenmagazijn en drie kantbanken. Dit uitgebreide machinepark maakt ons zeer snel in het produceren van halffabricaten en/of eindproducten. Niet onbelangrijk in een maatschappij waarin tijd geld is.
Of het nu gaat om enkele stuks of om grote series; voor metaalbewerking in de regio Venlo kunt u terecht bij EPM Metaaltechniek.

Hier ziet u de Satellite XT in bedrijf.

Metaalbewerking of freeswerk uitbesteden?