Modern machinepark

Metaalbewerking Eindhoven

Metaalbewerking regio Eindhoven

Staat uw bedrijf in Eindhoven of omgeving, dan wordt u omringd door high tech. Techniek bepaalt het straatbeeld en technische hoogstandjes zijn een groot exportproduct in de regio.
Hoewel metaalbewerking al sinds de bronstijd bestaat, is het tegenwoordig meer dan ooit een sector waarbij techniek het ambacht overstijgt. Bij EPM Metaaltechniek begrijpen we dit, u kunt uw grote of kleine metaalbewerkingsklussen dus met een gerust hart aan ons overlaten.

Waarom voor EPM Metaaltechniek kiezen?

Wij hebben een jarenlange en brede ervaring in de metaalbewerking. Al ruim twee decennia maken we producten uit RVS, aluminium en staal. We kunnen frezen/verspanen, lasersnijden, kanten, zagen en lassen. Dat doen we voor bijvoorbeeld trailerbouwers, machinefabrikanten en constructiebedrijven. High tech oplossingen gaan bij ons hand in hand met een persoonlijke benadering. Wij denken in oplossingen op maat en zetten graag een stapje meer.

Groot(s) freeswerk

Onder de rook van Eindhoven, in onze bedrijfshal in Deurne staan twee hypermoderne vijf-assige Satellite XT machines van Emmegi. Deze krachtpatsers zijn gemaakt voor groot(s) freeswerk. Profielen tot vijftien meter kan deze machine in één handeling en met grote precisie frezen, zagen, boren, verzinken en tappen. Het proces wordt softwarematig geprogrammeerd, daardoor kan het apparaat alle bewerkingen nauwkeurig uitvoeren in één run. De tijd van handenarbeid ligt achter ons, sterke staaltjes techniek voeren de boventoon bij EPM Metaaltechniek.

Uitgebreid machinepark

Hoewel we erg trots zijn op onze vijftien-meterfrezen, hebben we bij EPM Metaaltechniek nog meer te bieden. Ook voor het kleinere freeswerk bent u bij ons aan het juiste adres.
Naast de verspaanafdeling beschikken we over drie lasersnijmachines met volledig geautomatiseerd platenmagazijn en drie kantbanken. Dit uitgebreide machinepark maakt ons zeer flexibel en snel in het produceren van halffabricaten en/of eindproducten. Of het nu gaat om enkele stuks of om grote series; voor metaalbewerking in de regio Eindhoven vindt u in EPM Metaaltechniek een gedegen partner.

Hier ziet u de Satellite XT in bedrijf.

Metaalbewerking of freeswerk uitbesteden?