Wij kunnen tot wel vijftien meter aan

Groot freeswerk

Groot freeswerk uitbesteden?

Wilt u profielen, kokers, strips of andersoortige producten laten frezen? Wanneer deze langer zijn dan zes meter, zijn ze te groot voor veel machines die worden gebruikt in de metaalbewerkingsindustrie, maar bij EPM Metaaltechniek gaan we een stapje verder. Wij kunnen freeswerk van diverse metaalsoorten tot wel vijftien meter aan één stuk aan.

Freeswerk tot vijftien meter

In onze bedrijfshal in Deurne (NB) staan twee hypermoderne vijf-assige Satellite XT freesmachines van Emmegi. Deze krachtpatsers zijn gemaakt voor groot freeswerk, profielen tot vijftien meter kan deze machine in één handeling en met grote precisie frezen, zagen, boren, verzinken en tappen.

Productiekosten besparen

Nadat een speciaal softwareprogramma de CAD-tekening heeft ingelezen doet de machine de rest. Met twaalf volautomatische pneumatische klemmen wordt het profiel gefixeerd tijdens het bewerkingsproces en na afloop wordt het automatisch ontbraamt, gepoetst en verpakt. Als dat geen sterk staaltje techniek is! Bijkomend voordeel van dit totaalpakket in één machine is dat het proces snel verloopt, waardoor u tijd en geld bespaart.

We helpen u graag met enkele stuks maar ook voor omvangrijke series kunt u terecht bij EPM Metaaltechniek. Door het werkbereik van 10500/15500 x 1100 x 655mm van onze freesmachines kunnen wij het grote werk aan!

In EPM Metaaltechniek vindt u een flexibele partner. Onze medewerkers gaan graag met u in gesprek om samen te komen tot het perfecte eindresultaat.

Wilt u uw groot freeswerk uitbesteden? U kunt dit met een gerust hart aan ons overlaten, wij verzorgen alles voor u, van aanlevering tot aflevering hebt u er geen omkijken naar.
We geven u graag een inkijkje in onze productiehal, u ziet hier onze grote trots in actie.

Metaalbewerking of freeswerk uitbesteden?