Modern machinepark

Metaalbewerking Amsterdam

Metaalbewerking regio Amsterdam

Bent u voor uw zaak in de regio Amsterdam op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in metaalbewerking? Dan vindt u uw partner in het zuiden van het land; EPM Metaaltechniek.
De metaalbewerking heeft in de loop der jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt en is nu een sector waarbij techniek het ambacht overstijgt. Bij EPM Metaaltechniek begrijpen we dit, we investeren in de nieuwste technologie zodat u gegarandeerd bent van het best mogelijke resultaat. Uw project is bij ons in vertrouwde handen.

Waarom EPM Metaaltechniek?

Wij hebben een jarenlange zeer brede ervaring in de metaalbewerking. Al meer dan twee decennia vervaardigen we producten uit staal, aluminium en RVS. We frezen/verspanen, lasersnijden, lassen, zagen en kanten. Dit doen we voor onder meer voor trailerbouwers, machinefabrikanten en constructiebedrijven. Hoogstaande techniek en een persoonlijke benadering gaan bij ons hand in hand. Afspraken maken we om ze na te komen, daar kunt u op rekenen.

Groot(s) freeswerk

In onze nieuwste bedrijfshal staan twee hypermoderne vijf-assige Satellite XT machines van Emmegi. Deze zijn gemaakt voor groot(s) freeswerk en staan garant voor een sterk staaltje techniek. Profielen tot vijftien meter kunnen deze machines in één handeling en met ongekende precisie frezen, zagen, boren, verzinken en tappen. Het proces wordt softwarematig geprogrammeerd aan de hand van een CAD-tekening. Nadat alle bewerkingen zijn uitgevoerd, worden de profielen ontbraamd, gepoetst en verpakt. Dit alles gebeurt in één run, snel en secuur.

Uitgebreid machinepark

We zijn bijzonder trots op onze vijftien-meterfrezen, maar EPM Metaaltechniek heeft nog meer te bieden. Ook voor het kleinere freeswerk bent u namelijk bij ons aan het juiste adres. Hiervoor gebruiken wij onze drie-assige HAAS VF-11 freesbanken.
Naast de verspaanafdeling behoren drie kantbanken en drie lasersnijmachines met volledig geautomatiseerd platenmagazijn tot onze uitrusting. Dit uitgebreide machinepark maakt ons zeer snel in het produceren van halffabricaten en/of eindproducten.
Of het nu gaat om enkele stuks of om grote series; voor metaalbewerking in de regio Amsterdam kunt u rekenen op EPM Metaaltechniek.

Hier ziet u de Satellite XT in bedrijf.

Metaalbewerking of freeswerk uitbesteden?