Uw project, groot of klein, is ons werk

Freeswerk uitbesteden

Freeswerk uitbesteden?

Zoekt u een betrouwbare partner voor het uitbesteden van uw freeswerk? Dan bent u aan het juiste adres bij EPM Metaaltechniek. Wij hebben jarenlange ervaring in metaalbewerking én we beschikken over twee sterke staaltjes techniek. Daarmee kunnen we aluminium profielen bewerken tot een lengte van wel vijftien meter!

Groot freeswerk, lage kosten

Of het nu gaat om zagen, frezen, boren, uithoeken of tappen; de volautomatische, computergestuurde vijf-assige Satellites XT van Emmegi kunnen het allemaal. Door de combinatie van een krachtige elektrische spindel, een zestien-stuks gereedschapsmagazijn, een zaagblad van 500 mm en slimme software kan het beweegbare vijf-assige bewerkingsstation aluminium profielen tot vijftien meter de baas. De machine wordt softwarematig geprogrammeerd voor de klus en kan daardoor alle bewerkingen nauwkeurig uitvoeren in één run. Dit bespaart ons tijd en u geld.

Kleiner freeswerk uitbesteden

Ook voor het kleinere freeswerk zijn we u graag van dienst. Hiervoor zetten we onze drie-assige HAAS VF-11 in. Dat is een freesbank met een werkbereik van 3000x1000x700mm. Met zijn krachtige spindel kan ie zowel staal en aluminium als kunststoffen bewerken.

In EPM Metaaltechniek vindt u een flexibele partner. Wij denken graag met u mee en streven altijd naar het beste resultaat. Of het nu gaat om enkele stuks of om grote series; wij draaien onze hand er niet voor om.

Wilt u uw freeswerk uitbesteden? U kunt dit met een gerust hart bij ons onderbrengen, wij verzorgen alles voor u, van aanlevering tot aflevering hebt u er geen omkijken naar.

Metaalbewerking of freeswerk uitbesteden?